Հուշումներ

Բնակարան վերածված մի տեղ

Բնակարան վերածված մի տեղ

Փոքր հրապարակները, ոլորուն փողոցները, ծաղիկներով լի հին պատշգամբները, մի խոսքով ՝ Բարսելոնայի հմայքը Գրասիա թաղամաս Նա միշտ զարմացնում էր Մարիոնային: Հետևաբար, երբ նա հնարավորություն ունեցավ հաստատվել հաստությամբ, մի պահ չթողվեց: Խնդիրն ընտրված տեղը պայմանավորելն էր, քանի որ ա նախկին առևտրային տարածքները, հսկայական հնարավորություններով, բայց բարդ է իրականացնել: Անհրաժեշտ էր ինտեգրալ բարեփոխում, որի արդյունքում ոչ միայն ճիշտ բաշխումը միջամտեց որպես առաջնահերթություն, այլ նաև ապահովեց, որ բնական լույսը հասնի բոլոր սենյակներին, քանի որ այն ներքին հարդարանք էր, որն ուղղակիորեն օգտվում էր փողոցից:

Մտածելով բոլոր գաղափարները, երիտասարդ սեփականատերը նախագիծը վստահել է դրան ճարտարապետ Սիլվիա Ֆարիոլս, որ բարձրացրեց բնակարան, որպես տարբեր մակարդակներում տեղակայված բաց տարածքների ձեղնահարկ. Նախ, նա հանեց կեղծ առաստաղը և նա ենթարկեց սպիտակ ներկված հին ճառագայթները, ինչպես պատերը, բնական լույսն ուժեղացնելու նպատակով: Տան առջևի (ննջասենյակի, ճաշասենյակի և խոհանոցի) առանձնասենյակը բաժանող ինտերիերի բակը `հետևից (ննջասենյակ), վերափոխումից հետո դարձավ ա ապակեպատ դահլիճ որ լույսով լցվում է բոլոր սենյակները:

Փողոցից կարող եք ուղղակիորեն մուտք գործել այն տուն, որը բացվում է դեպի մեծ հյուրասենյակ, որը վարում է ճակատը հին ապակեպատումը, որը մնաց անձեռնմխելի, չնայած ֆիքսված պողպատե ծածկոց կույր, որը բերում է լուսավորություն և պահպանում է ինտերիերի ինտիմ մտերմությունը: Հաջորդը, այնտեղ կա բաղնիք, որը ջրահեռացման պատճառներով պետք է տեղադրվեր հյուրասենյակի կողքին:

Երկու քայլերը մեզ տանում են դեպի այն տարածքը, որը կիսում է խոհանոցը և ճաշասենյակը, որոնք գտնվում են ավելի ցածր մակարդակի վրա: Հատակի համար ընտրվեց շատ պարզ փայտե հատակ, որն ընդգրկում է ամբողջ տունը և ստեղծում տեսողական շարունակականություն: Այս նույն ավարտը (թխկու փայտը) ընտրվեց խոհանոցային կահույք պատրաստելու համար, առանց վերին պահարանների և առանձնացված լիներ ճաշասենյակից բնօրինակ կենտրոնական կղզու կողմից: Խոհանոց-ճաշասենյակից հասնում եք ապակեպատ միջանցք, որտեղ գտնվում էր փոքրիկ աշխատանքային տարածք:

Հաջորդը այն միջանցքն է, որը տանում է դեպի վարպետ և հյուրասենյակ: Մի խոսքով, սենյակների իրավահաջորդությունը, որոնք շնորհիվ առաստաղի, հատակի և լույսի, տեսողականորեն միավորվում են, առանց կորցնելու անհրաժեշտ գաղտնիությունը որոշ տարածքներում, ինչպիսիք են լոգարանը կամ ննջասենյակները:

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ ներքևում Բնօրինակ բաշխումը

Տեսարան դեպի միջանցք, որը տանում է դեպի ննջասենյակներ, երկու կողմերում էլ ներքին բակեր կան: Բարեփոխումից առաջ սա երկարաձգված և չբացահայտված բակում էր: Այժմ այն ​​դարձել է պայծառ ապակեպատ անցուղի: Բարձեր ՝ Սիայից և Հնդկաստանից և Խաղաղ օվկիանոսից: Սուրճի և սկուտեղի հավաքածու ՝ Հնդկաստանից և Խաղաղ օվկիանոսից:

Մեծ պատուհան

Պատուհանը, որը նայում է փողոցը, չի փոփոխվել: Տեղադրվել են միայն շերտավարագույրներ, որոնք պահպանում են քրքական աչքերի ինտերիերը:

Պայծառ հյուրասենյակ

Սենյակի տեսարան, որը գտնվում է դռան կողքին, որը տանում է դեպի փողոցային մակարդակ: Որպեսզի տարածքը չթափանցի, այն զարդարվեց միայն բազմոցով և բազկաթոռով, Դոմուսով և սեղանով ՝ Իկեայի կողմից: Բամբուկե գորգ ՝ Հնդկաստանից և Խաղաղ օվկիանոսից, սահմանազատում է տարածքը: Բարձեր ՝ Սիայից և Հնդկաստանից և Խաղաղ օվկիանոսից:

Բաց տարածքներ

Խոհանոցն ու ճաշասենյակը գոյակցում են մեծ տարածքում, որը զբաղեցնում է տան կենտրոնը: Այն գտնվում է ավելի ցածր ձյան մեջ, քան մնացած սենյակները, բայց փայտե հատակը միավորում է ամբողջ դեկորը: Հետին պլանում, ներսի երկու բակի կողքին գտնվող ապակեպատ միջանցքը տանում է դեպի ննջասենյակներ: Խոհանոցի կահույքն ավարտվել է հաճարենով և նախագծվել է Սիլվիա Ֆարիոլսի կողմից: Dաշասենյակ ՝ Իկեայի կողմից: Աթոռներ ՝ նստելուց:

Կառուցվածքային տարրեր

Theառագայթին աջակցող սյունակը ինտեգրվել էր խոհանոցում և այժմ ծառայում է որպես աջակցություն պայթեցված countertop- ի համար: Դրա կողքին կանգնած էր մի մոդուլ, որը մի կողմից ունի պահեստային տարածք, իսկ մյուս կողմից ՝ ծառայում է որպես նախաճաշ: Աթոռներ ՝ Իկեայի կողմից:

Գրասենյակ հյուրասենյակում

Բնակելի տարածքի աշխատանքային անկյուն, որը զարդարված է հին Տայիմոյի բյուրոյով: Հաջորդը զարմանալի է մի խորանարդ սենյակ ՝ կարմիր միջնապատերով, որտեղ տեղադրվել է լոգարանը:

Ricones- ը կիրառել է

Հին միջանցքում, որը տանում է դեպի ննջասենյակներ, և որն այժմ ապակեպատված է և պայմանավորված, ստեղծվեց պատվերով պատրաստված սեղանի փոքրիկ աշխատանքային տարածք:

Ննջասենյակ

Վարպետի ննջասենյակում կանգնած է հին տուփերի մի տուփ, որը հանդես է գալիս որպես մահճակալի սեղան: Մահճակալը ծածկված էր ռոմանտիկ բուտիի օդով ՝ Հնդկաստանից և Խաղաղ օվկիանոսից, որտեղից էլ գալիս են բարձերը, հողաթափերը և կարմիր ծածկոցը:

Պատմություն ունեցող հանդերձարան

Չնայած գերակշռում է ֆունկցիոնալ կահույքը, սեփականատերը փրկեց որոշ հին կտորներ, ինչպիսիք են այս մեկը, որը նրան հաջողվեց ինտեգրվել սրամտության հետ ժամանակակից միջավայրում:

Ապակե բաղնիք

Լոգարանը նախագծվել է միլիմետր ճարտարապետ Սիլվիա Ֆարիոլսի կողմից: Կարևորում է լվացարանային կաբինետը, պատրաստված երկու ապակյա դարակներով: Աքսեսուարներ ՝ Երկրի ընտանիքից: Սրբիչներ ՝ La Perla Gris- ից:

Հին բար

Ֆասադայի պատուհանը պահպանելով, որը չի կարող փոփոխվել առանց քաղաքապետարանի և հարևանության խորհրդի թույլտվության, այս բարեփոխման բյուջեն չի գերազանցվել: Նախկինում այս տեղը կոկտեյլային բար էր, ուստի անհրաժեշտ էր միայն ամրացնել փակ կույր:

Beառագայթներ հյուրասենյակում

Brokenուցված ճառագայթների առաստաղը, որը ներկված էր կոտրված սպիտակ գույնով, առանցքային էր ամբողջ տան միջավայրերը միավորելու համար: Բացի այդ, տեսողությունը թողնելով, այն նաև խնայվեց նյութերի և աշխատասիրության մեջ, քանի որ անհրաժեշտ չէր կեղծ սվաղի առաստաղ պատրաստել:

Բարեփոխման հիմնական կետերը

Միջնապատերը քանդվեցին `ստեղծելու համար դիֆանատիկ տարածք, որը միավորված էր հատակի փայտե հատակին: