Այլ

Համապարփակ վերանորոգումից հետո հարմարավետ բնակարան

Համապարփակ վերանորոգումից հետո հարմարավետ բնակարան

Այս տան սեփականատերը դրվել է ինտերիերի դիզայնի ստուդիայի Obra de Eva- ի ձեռքում `այս տունն ամբողջությամբ բարեփոխելու համար: Դա հին շենք է ՝ 1929 թվականից, որը բաժանված էր փոքր սենյակների: Միջնապատերը քանդվել էին `նոր բաշխման կառուցման համար` ըստ ներկայիս կարիքների:

Նպատակն էր հասնել բաց և լայն տարածության, որտեղ շրջանառվում էր բնական լույսը: Անհրաժեշտ էր նաև պահեստային տարածք ձեռք բերել սովորական կաբինետներով: Տեսնենք, թե որն է արդյունքը:

Լուսանկարներ և նախագիծ. Էվայի աշխատանքը:

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ բոլորի տակ մեկում

Դահլիճից կարող եք մուտք գործել հյուրասենյակի, ճաշասենյակի, աշխատանքային տարածքի և խոհանոցի ընդհանուր տարածություն: Բնական լույսը գումարած է: Բացի այդ, Եվայի աշխատանքները մշակել են փայտե քայլերի մի համակարգ, որի միջոցով կտուրը հասանելի է երկու ուղղահայաց պատուհաններով: Նրանց միջև մի փոքր կահույք:

Ընդհանուր տեսարան և բնական լույս

Տան այս տարածքում կահույքը պատրաստված է այնպես, որ դրանք հիանալիորեն ինտեգրվեն շրջակա միջավայրին:

Ուղղահայաց պատուհաններ

Պատուհաններ, որոնց միջոցով կտուր է մուտք գործվում մի քանի քայլերի միջոցով, որոնք հիանալի ինտեգրված են դեկորի մեջ: Մեռած տարածքները օգտագործվել են սովորական կահույքի հետ միասին: Դրանցից մեկը վերապահված է աուդիովիզուալներին:

Խոհանոցը բաց է հյուրասենյակի համար

Տեսարան հյուրասենյակից դեպի խոհանոց `դահլիճի հատակի հատակին: Խոհանոցը ունի բնական լույս: Այն դառնում է անկախ այն բանից, որ կա կես բարձրությամբ պատ, որը ծառայում է կահույքին և բազմոցին աջակցելուն: Կահույքի դիմաց, որը բաժանված է U- ձևով, սեղան ՝ աթոռներով, որպես ճաշասենյակ:

Նույն գույնի միջակայքը

Կիս բարձրության պատը սահմանում է խոհանոցի տարածքը: Բազմոցը հենվում է դրա վրա:

Նույն տան ամբողջ տանիքը միասնություն է տալիս: Ներքին ձևավորման մեջ նույն գույնի միավորը նույնպես պահպանվում է:

Dաշասենյակի մանրամասները

Թեթև երկարաձգվող ապակե սեղան և երկու աթոռ: Այս վարդակից դուք կարող եք տեսնել լոգարիթմական դուռը, որը դահլիճի տարածքը դարձնում է անկախ:

Նստատեղի տարածք

Կլաստե տոնով L- ձևավորված բազմոց և մուգ փայտի քառակուսի սեղան:

Աշխատանքային տարածք

Անհրաժեշտ էր տան փոքր գրասենյակ ինտեգրել: Եվա աշխատանքը որոշեց տեղադրել այն հյուրասենյակում, պատուհանի կողքին:

Աջակցության գրադարան

Գրապահարանն աջակցում է ինչպես աշխատանքային տարածքին, այնպես էլ հյուրասենյակին:

Հանդերձարան

Արդեն տան առավել մասնավոր հատվածում ստեղծվել է հանդերձարան ՝ երեսպատված պահարաններով և սպիտակ լաքապատ ճակատներով: Օբրա դե Էվայի տանը, նա նախագծեց դահլիճում մեկ այլ հատուկ պահարան:

Կաբինետների միջսենյակային տարածքները պլանավորված են մինչև միլիմետր ըստ սեփականատերերի կարիքների:

Ննջասենյակը

Ննջասենյակում ականջակալը պատրաստված էր wenge փայտից, երկու բծախնդրությամբ Պտղոմեոս մահճակալի յուրաքանչյուր կողմում: Սեղանները երկու դարակներ կամ կորբելներ են, որոնք ինտեգրված են և ծաղկում:

Պատվերով

Մահճակալի առջև գտնվող պահարանների առջևի մասը բացվում է կենտրոնական տարածքում, այնպես որ հեռուստացույցը տեղադրված է:

Լոգարանը

Լոգարանի տեսքը կապույտ և սանիտարական գույներով `սպիտակ: Ընտրվեց գունային տիրույթ, որը տալիս էր մաքրության և թարմության զգացողություն: Theնցուղի սկուտեղն ունի կիսահարկ պատ և ֆիքսված ապակիներ, ինչը լուսավորում է սենյակը:

Լվացարանի դիմաց `հայելի լուսին:

Լվացքի տարածք

Լոգարանում, վարագույրի ետևում, զուգարանի կողքին, լվացքի տարածքը տեղադրվել է լվացքի և չորանոցով: