Տեղեկատվություն

100% գյուղական, բայց մինիմալիստական ​​և ժամանակակից տուն

100% գյուղական, բայց մինիմալիստական ​​և ժամանակակից տուն

180 քառակուսի մետր տարածք, որը տեղակայված է Լլվիա (Գերոնա) փոքրիկ քաղաքում: Երկրորդ եռահարկ նստավայրը ՝ բնության մեջ գտնվող գյուղական, բայց ամբողջովին վերափոխված Dröm Living ստուդիայի կողմից ՝ պատասխանատու ամբողջ գործընթացին: Նախատեսված էր փախչել գեղջուկ հեռանալու ոճը, տունը պետք է դառնար ժամանակակից և պայծառ ապաստարան, հատկապես տաք, որը ողջունում էր ընտանիքին իրենց հաճախակի ձյան փախուստի ժամանակ:

Մի ամբողջական աշխատանքից հետո, որը ազդեց ոչ միայն շրջակա միջավայրի դիզայնի և արտաքին տեսքի, այլև կառուցվածքի կառուցվածքի վրա, արդյունքը մինիմալիստական ​​է, բայց հարմարավետ: Տեսողությունը և տարածական խոչընդոտները վերացնելու համար բաշխումը լիովին փոփոխվել է: Նրանց միջև հեշտությամբ շրջանառվում էին ավելի շատ հաղորդակցվող տարածքներ:

Հյուրասենյակը, ճաշասենյակը, խոհանոցը, ննջասենյակները, մեծ և ադամանդե վերնահարկի հատակը և սանդուղքը, որը դառնում է դեկորատիվ առարկա և բնական լույսի մուտքի կետ: Theակատը նույնպես վերափոխված է: Դուք չեք կարող կարոտել գործընթացը այս պատկերասրահում: Կտեսնեք տհաճ տան առաջ և հետո:

Գովազդ - Ստորև կարդացեք արմատական ​​փոփոխություն. Գեղջկական և գյուղականից մինչև ժամանակակից և մինիմալիստական

Նվազագույնիստական ​​և 100% ներկայիս մթնոլորտ հասնելու համար ընդհանուր աշխատանք, արմատական ​​փոփոխություն, գյուղական արտաքին և ամբողջովին վերանորոգված ինտերիեր: Նախագիծն իրականացրել է Dröm Living ստուդիան:

Լաունջ

Պայծառ և չեզոք երանգներով: Կեցությունը կազմակերպվում է սեղանի շուրջ և ուղղված է հեռուստատեսությանը: Այն ունի շատ ծանոթ maxi բազմոց L- ում և բազկաթոռ, որպես օժանդակ նստատեղ:

Երկկողմանի բուխարիով

Բայց հյուրասենյակը կանգնած է նաև այն պատին, որը սահմանում է հյուրասենյակը և ճաշասենյակը, և որտեղ տեղադրվել է երկկողմանի գազի բուխարի:

Wերմ անկյուն

Բուխարիի մանրամասները բիտակաի և լամպի (ուշադրության կենտրոնում) կանգնած:

Ինչ ջերմություն:

Հրդեհը, հյուսվածքները, գույները… Դրիմ Լիվինգը հոգացել է բոլոր նրբությունների մասին `տաք ինտերիեր հասնելու համար, կատարյալ է ընտանիքից փախչել ցրտից փախչող ձյունը:

Միասնական և զսպված. Հյուրասենյակ և ճաշասենյակ

Մի միջնամասը բաժանում է ճաշասենյակը:

Հատակին `մաքսի գորգ

Առավելագույն գորգը սահմանազատում է նստատեղի տարածքը:

Ստվերներ քարե մոխրագույնով

Մոխրագույն քարով չեզոք երանգները գերակշռում և արդիականացնում են սենյակները:

Theաշասենյակը

Որից դուք նույնպես վայելում եք բուխարիը:

Պատվերով կահույք

Կահույքը, ուղիղ գծերով, պատրաստված էր այս նախագծի համար:

Խոհանոցը

Տիեզերքների միջև ավելի հարմարավետ և ռացիոնալ բաշխման որոնման ընթացքում խոհանոցը բացվեց նաև ճաշասենյակի մոտ:

Խոհանոցի համար նվազագույն ոճ

Մի քանի ճակատ և աշխատանքային տարածք, բոլորը նվազագույն

Մի շարք աշխատանքային և նախապատրաստական ​​ոլորտներ

Խոհանոցի կենտրոնում տանիքում ինտեգրված մի գլխարկ ունեցող մեծ կղզի:

Մուտք դեպի վերին հարկ

Առանձնատունը ունի երեք բարձունք: Տեսարան դեպի սանդուղքները:

Աստիճաններով

Սանդուղքը նախագծված էր երկու բաժնում ՝ մեկը փայտի ծածկույթով աշխատելը և ծալովի երկաթե ափսեի ավելի թեթև երկրորդը:

Բնական լույսի աղբյուր

Theակատների գունավոր բաժակը, որը տունը դիտում էր միջամտությունից առաջ (տես այն պատկերասրահի վերջում գտնվող լուսանկարներում), փոխարինվեց թափանցիկով, ինչը շատ ավելի շատ լույս էր տալիս ինտերիերին:

Բաշխման տարածքը աստիճանների վերջում Տարբեր նյութեր

Սանդուղքների այն հատվածի մանրամասնությունը, որտեղ գնահատվում են երկու հատվածների նյութերը:

Աստիճաններով Վանդակապատերի մանրամասները Ննջասենյակը

Լույս և ընդարձակություն ձեռք բերելու համար ննջասենյակների պատերը ներկված են թեթև գույներով: Հատակին նույնպես փափուկ տոնով փայտի համար:

Պարզ և էլեգանտ ձևավորում

Կահույքը պարզ է: Փայտից և տեքստիլ շոշափում են բնական գործվածքները: Հանգստի բոլոր տարածքները ունեն նույն նրբագեղ և ներդաշնակ դիզայն:

Անկողնային սեղանի մանրամասները Զարդերի հայելին Շատ տաք դեկո լրացնում է Մահճակալներից մեկի տեսքը, փաթաթված բարձերով Լոգասենյակները

Բոլորը արձագանքում են ֆունկցիոնալությանը ՝ տարածքի ամբողջական օպտիմիզացումով:

Դիզայնը մաքուր է, իսկ գույները `մոխրագույն և սպիտակ Ձեղնահարկի սենյակ

Այս սենյակն օգտագործվում էր որպես պահեստ, բայց այժմ այն ​​պետք է դառնար տան ամենափոքր սենյակը: Ներքնակները տեղադրված էին փայտե մանրահատակի վրա, որը կարող է բաշխվել ըստ յուրաքանչյուր պահի անհրաժեշտության:

Բազմակողմանի, երիտասարդական և զվարճալի նախագիծ

Պատերի փայտե ծածկը հանվել է `ընդարձակության և լուսավորության զգացում ստանալու համար: Նախատեսվեց բաց և թարմ տարածք (շատ զվարճալի):

Ձեղնահարկ սենյակ ՝ ամբողջական լոգասենյակով

Այս սենյակն ունի լիարժեք բաղնիք:

Ակատը և պարտեզը

Վերանորոգվել են նաև ֆասադը և պարտեզը: Փոփոխության ապացույցն է այս ներկայիս պատկերը և հաջորդը, որում նկատվում է տան նախորդ վիճակը:

Theակատը և պարտեզը մինչև բարեփոխումը Դահլիճը մինչև բարեփոխումը Խոհանոցը մինչև բարեփոխումը Theաշասենյակը բարեփոխումից առաջ Սանդուղքը վիտրաժով պատուհանի հետ Սանդուղքը մինչև բարեփոխումը Բարեփոխումից առաջ ննջասենյակներից մեկը Բարեփոխումից առաջ ևս մեկ ննջասենյակ Լոգարանը բարեփոխումից առաջ Լոգարանը բարեփոխումից առաջ Փայտե սանդուղքի ձգում մինչեւ բարեփոխումը