Հուշումներ

Շատ առանձնատան առանձնատուն

Շատ առանձնատան առանձնատուն

Երբեմն պետք է հանձնվեք հաղթելու համար: Սա այն դեպքն է, երբ այսօր այցելել ենք տուն: Նրանց տերերը ՝ մի երիտասարդ զույգ, սիրահարվել էին իրենց ունեցած հնարավորություններին հին տուն տեղակայված էր Տիրո դե Լոնեայի Սևիլյան թաղամասում գտնվող միջագետների միջև և որոշեց այն դնել U + G ստուդիայի ձեռքում ՝ արտահայտելու իր ներուժը: Արտարապետները առաջարկեցին տան հողի մի մասը հանձնել ա ներքին բակը ՝ 25 քմ, «Այնտեղ, որտեղ տեղակայված են սենյակները, ինչը թույլ է տալիս լուսավորություն և օդափոխություն ձեռք բերել, ինչպես նաև գաղտնիություն է ապահովում այն ​​տունը, որը փակում է փողոցը փեղկավոր փայտե վանդակապատի միջոցով», - բացատրում են նախագծի պատասխանատուները: Առաջին հարկում, ապագա բնակիչների հստակ ցանկությամբ, տեղադրվել են ընդհանուր տարածքները ՝ հյուրասենյակի, ճաշասենյակի և խոհանոցի բաժանման տարածքով, իսկ վերին մասերը վերապահված են սենյակներին:

Բոլոր սենյակներում գերակշռում են սպիտակներն ու փայտերը, որոնց համադրությունը աշխուժացնելու համար ավելի վառ գույների շոշափում են ՝ փիրուզագույն, բիրգու և մանուշակագույն: Զարդարում U + G- ն դասական ոճը խառնեց ավելի ժամանակակից կտորների ՝ հասնելով անժամանակ արդյունքի, որը հանգստություն է կոչում և վայելում է տունը հատող այդ փոքր ներքնապարկի օազիսով ապահովված հանգստությունը:

www.umasg.com
Լուսանկարները ՝ fotowork.es և Bemjumea

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ Նոր կյանքի տակ

Սևիլիայի միջագետների միջև առանձնատունը երկրորդ հնարավորություն ունեցավ ՝ շնորհիվ U + G ուսումնասիրության իրականացրած բարեփոխումների:

Պայծառ կենտրոն

Ներքին բակում հաջողվել է լույս բերել տան բոլոր սենյակներին:

Մեկը բոլորի համար

Հարկը ամբողջովին բաց էր և կիսվում է հյուրասենյակի, ճաշասենյակի և խոհանոցի կողմից:

Գույն և նյութեր

Բոլոր սենյակներում գերակշռում են սպիտակներն ու փայտերը, որոնք եռանդվում են գույների խոզանակներով, ինչպիսիք են փիրուզագույնը:

Հանգիստ Ռեդուբտ

Առանձնատան բակում շուրջօրյա են բոլոր սենյակները:

Քայլ առ քայլ

Cանկապատ կառուցվածքով փայտե սանդուղքը մեծացնում է սենյակը:

Լույս

Բոլոր սենյակները ստանում են բնական լույս:

Ժամանակավոր զարդարանք

Ննջասենյակներում սպիտակը համակցվել է բնական փայտի հետ ՝ ստեղծելով ջերմ և ողջունելի տարածքներ, դասական ձևավորումով, որին ավելացվել է էկզոտիկ կետ:

Ապակե պատեր

Ներքին բակից դահլիճների տեսարան:

Սպիտակ և փայտ Ավելի շատ փայտ

Լոգարանի համար ընտրել է փայտե հատակ:

Ֆունկցիոնալ

Լոգարանում մենք ընտրել ենք մի պարզ և օգտակար ձևավորում տան ամենափոքր համար:

Հանգստացնող բաղնիք

Հիմնական բաղնիքում կա ջակուզի-լոգարան, որը ներկառուցված է երկտեղանի բարձրության վրա հողի մակարդակում, որի արդյունքում ավելի ընդարձակ և էկզոտիկ տարածք է: