Տեղեկատվություն

Դրանից առաջ և դրանից հետո. Առավել տպավորիչ բարեփոխումներից մեկը, որը կտեսնեք

Դրանից առաջ և դրանից հետո. Առավել տպավորիչ բարեփոխումներից մեկը, որը կտեսնեք

Ժամանակը սա չէր անցել բնակարան, որը գտնվում է Ciudad Lineal- ի մադրիդյան թաղամասում: Բայց մենք դա չենք ասում որպես հաճոյախոսություն ... Նրա ինտերիերը թակարդվել էին դեռևս 80-ականներին: Երկար, մութ և ինչ-որ տեղ ընկճված դահլիճը մեզ դռան մոտից բերեց հյուրասենյակ և ճաշասենյակ ՝ մի կողմից թողնելով բաղնիք, ննջասենյակ և մի կողմ: Խոհանոց Այս հինգ սենյակները պարզապես 49 քմ: «Չնայած տունը շատ լավ պահպանված էր (փաստորեն, անհրաժեշտ չէր դիպչել կամ ջրամատակարարում կամ էլեկտրաէներգիա), ես որոշեցի հյութը ստանալ», - բացատրում է Եվա-ն, մեր ընթերցողն ու այս բարեփոխման ճարտարապետը: «Հանցագործություն կլիներ լույսից չօգտվելը, որը խնդրեց մուտք գործել 45 քմ մակերեսով կտուրի երկու դռների միջով, այս հարկի մեծ շքեղությունը վատնել է»:

Փոփոխությունը արմատական ​​էր: Խոհանոցը, հյուրասենյակը և ճաշասենյակը անցնում էին ինքնուրույն լինել նույն տարածության մեջ ներդաշնակ ապրելուն, դարձնելով Տունը ավելի լայն տեսք ուներ: «Սրանով կատարվել է աշխատանքների 80 տոկոսը», - ասում է նա: «Բացի այդ, շքամուտքը հանվել է, և ամբողջ տան պատերն ու դռները նկարել են սպիտակ», - հավելում է նա: Ձևավորումն այս նույն տոնիկին հետևեց ՝ վերացնելով ավելորդը և օրվա համար անհրաժեշտ հիմնական կտորները թողնելով: «Ես համարեցի հարմարավետ տուն ստեղծելու մարտահրավեր: Բեժը, նարնջագույնը, փայտը և բամբուկը հիմքն են: Շատ քիչ կահույք և շատ պարզ: Անհատական ​​հպումը դրվում է իմ սեփական լուսանկարներով. Մեծ կիտրոն ծառ, նուռ, ամանների պատ, իմ եղբորորդիներ Սորոլլա լողափում լողափում ... և այն մեկը, որը նախագահում է ննջասենյակում, որը Maxi Kohan- ն է, նուրբ զգայունությամբ ընկերը »: Սեփականատերը բացատրում է. Դրսում նաև փոփոխություններ են եղել, կտուրը նկարելիս սպիտակ է նկարել և խոզանակներ տեղադրել, որից հաճույք ստանան: Հին տերևից բացվածքները բացակայում են: մոռացված գզրոցներից մեկում:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել.

- Նախքան և հետո. Վերականգնված ձկնորսի տուն

- costածր ծախսերի բարեփոխում. Ձեղնահարկի առջև և հետո տեսարաններ

- 20-ը առաջ / հետո զարմանալի

- Նախքան և հետո. Հնացած հարկից մինչև էլեգանտ տուն

- Ամբողջական բարեփոխումից առաջ և հետո

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ ներքևում Սկսել ավարտից

Մեր ընթերցող Եվա-ն ամբողջովին փոխեց այս 49 քմ բնակարանը:

Լավ սկսեք

«Նոր տունը գրաված կահույքի առաջին կտորը IKEA բազմոցի մահճակալն էր հզոր նարնջագույնով», - բացատրում է Եվա-ն:

Շատ անձնական

Բազմոցի հետևից պատին տեղադրված է մի լուսանկար, որն ինքն է արել Եվա-ն:

Գաղտնիության կարգավորումներ

Wallapop- ում ձեռք բերված էկրանը առանձնացնում է ճաշասենյակի և խոհանոցի միջավայրը:

Անհամբեր սպասում

Էկրանից հետո մենք գտնում ենք ճաշասենյակը:

Բոլորը սպիտակ են

Պատուհանների միջով անցնող լույսը մեծացնելու համար պարզաբանվել են հատակները և պատերը:

Սեղանի հավաքածու

Աշասենյակում ՝ Ikea երկարաձգվող սեղան և Bauhaus- ի պարտեզի աթոռներ:

Մեկը երեքը

Նախկինում խոհանոցը, ճաշասենյակը և հյուրասենյակը երեք տարբեր տեղերում էին, ինչը հատակը դարձրեց կլաստրոֆոբիկ:

Բաց խոհանոց

«Չնայած սպիտակ գույնը պայծառ ու մաքուր է, ես ուզում էի տունն ավելի տաք շոշափել, և ես որոշեցի խոհանոցային կահույքը բեժ դնել, Լերո Մերլինի կողմից», - բացատրում է Եվա-ն:

Սահմանազատել տարածությունը

Theաշասենյակը տարբերվում է ճաշասենյակից `սալիկապատված հատակի շնորհիվ, նաև` Լերո Մերլին:

Հիշում եմ

Նախորդ սեփականատերը մոռացել էր գզրոցով ասեղնագործված թաշկինակով, որ Եվա-ն որոշեց կախել սրահում ՝ որպես հուշանվեր:

Գնացեք լույս

Դահլիճը նախկինում մութ էր և անվերջ: Վերացնելով միջնապատերը ՝ այն կրճատվեց և լույսով լցվեց:

Բացահայտում

Միջանցքում անցնում է թեթև փայտե դարակ:

Առաջին տպավորություն

Մուտքի դուռը տան:

Ննջասենյակ

Նախագահում է ընկերոջ ՝ Մաքսի Կոհանի լուսանկարը:

Սորոլլայի ներշնչում

Պատին պատված է մի լուսանկար, որը Եվան պատրաստել է իր զարմիկներին լողափում:

Լոգարան

«Մենք դա թեթևացնում ենք` հեռացնելով 90-ականների սալիկապատումը և վերին հատվածը սպիտակ նկարելով »:

Նոր եթեր

«Մենք տալիս ենք սպիտակ պահարան և այն փոխարինում ենք լամինատե փայտյա պատրաստուկով: Մենք օգտվում ենք հին հայելուց ՝ վերացնելով լամպերի շերտը Ես քանդվեցի և այն հորիզոնական տեղադրելով »:

45 քմ կտուր

Տան ամենամեծ տեսարժան վայրերից մեկը: Նրանք նկարեցին պատերը սպիտակ, տեղադրեցին Իկեային արևայրուքներ և թողեցին նախորդ սեփականատիրոջ բույսերը:

Լաունջը նախկինում

80-ականները ապրում էին այս տանը:

Նախկինում խոհանոցը

Չնայած այն լավ պահպանված էր, այն շատ հնացած էր և փոքր-ինչ փոքր:

Դահլիճը նախկինում

Անվերջ և մութ:

Դռները նախկինում

Այդ միջին նարնջագույն փայտից և պայծառությունից, որը երկուսն էլ վերցրել էին 80-90-ական թվականներին:

Ննջասենյակ նախկինում Ննջասենյակ նախկինում Լոգարանը նախկինում Բարեփոխման ընթացքում

Խոհանոցը բաց է ճաշասենյակի համար: