Հուշումներ

Արմատական ​​փոփոխություն. Բնակարան ՝ տեսարաններով

Արմատական ​​փոփոխություն. Բնակարան ՝ տեսարաններով

Ինչ մարտահրավեր. Ա 40 քմ մակերեսով բնակարան գտնվում է ամենահին ավանդական թաղամասերից մեկում Իբիցա կղզին, հնացած, մութ, բաժանարար և ոչինչ պատրաստված այսօրվա կյանքին:

Փողոցը, որի վրա գտնվում է `ձկնորսների տների ավանդույթները, գտնվում է կղզու պարսպապատ տարածքի ստորին մասում, 1999 թվականին ՅՈՒՆԵՍԿՕ-ի կողմից հայտարարեց Համաշխարհային ժառանգության տարածք:

DUE Architecture & Design թիմը այս տունը վերածել է ա գործնական, հարմարավետ, օդային զբոսաշրջային բնակարան նվազագույն և շատ դիզայնով: Բնակարանի մուտքից դեպի կտուր-սոլյարի, որի հետ այն ունի (ևս 40 մ 2) և որը ամբողջովին վերանորոգվել է `օգտվելով նավահանգստի տեսակետից և սպիտակ կղզու արևոտ օրերից:

Ինտեգրված տարածքները, շատ սպիտակ, պարզ գծեր և մինիմալիստական ​​օդը գլխավոր հերոսը դարձնում են լայնությունը:

DUE Architecture & Design: due-studio.es

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ ներքևում նույն տարածքում

Տարածքը տեսողականորեն ընդլայնելու համար խոհանոցը ինտեգրվել է բնակելի տարածքին: Կահույքի դիմային մասը հարմարվում է պատի անցքին, բոլորը սպիտակ, ինչպես մնացած պատերը:

Նստատեղի տարածք

Բազմոցով լուծվեց կողք սեղաններ: Բազմոցը կանգնած է հակառակ պատին, որտեղ պատը տեղադրված է հեռուստացույցով:

Կահույք չկա, որը հագեցնում է տարածքը:

Ի Whatնչ պարզություն:

Մինի բնակարաններում շատ օգտակար է բազմոցի համար մահճակալ դառնալը: Այս կրակոցում, որտեղ դուք կարող եք տեսնել տան մուտքը (շատ պարզ), դուք կարող եք տեսնել բազմոցը, փայտե դարակը, որը զարդարում է պատը, և հյուսիսային դիզայնի կտորները, որոնք զարդարում են պարզությունը `հատակի լամպ և Սուրճի սեղանների զույգ:

Շրջանակային մանրաթելի գորգը ջերմ նոտ է դնում:

Dաշասենյակի տեսարան

Նաև ինտեգրված է խոհանոցում: Այստեղ դուք կարող եք տեսնել, լվացարանի դիմաց, խոհանոցի առջևի մանրամասները, հիդրավլիկ ծածկույթը դարակաշարերով խորշով: Նաև գետնի գոտին սահմանափակում է շրջակա միջավայրը:

Պատշգամբով

Ինչքան պայծառություն: Պիտիուսա կղզու սպիտակ լույսը մտնում է պատուհանի միջով: Պատշգամբում սեղան է դրված մի քանի աթոռներով `արագ սննդի և դրսի նախաճաշի համար:

Չնայած շատ փոքր է, այն մոտ է խոհանոցին, ինչը շատ գործնական է: Մի մոռանալով, որ այս տունը ունի մեծ ձեղնահարկ տեռաս, որին կյանք է պարգևել բարեփոխումների, պատշաճ ճարտարապետության և դիզայնի համար պատասխանատու ստուդիան:

Կաբինետները, հարթ սպիտակ ճակատներով, միաձուլվում են պատերին:

Մինի պատշգամբ

Կատարյալ է երկուսի համար:

Ննջասենյակը

Ննջասենյակում, կրկին, ընդհանուր սպիտակ: Որպես գլխամաս ՝ լուսադիոդների ժապավենով անցք: Միայն սև կտորները «բիծ են տալիս» պատին:

Ինտեգրված բաղնիքով

Տան բաղնիքը ննջասենյակի ներսում է (մինչ այդ բարեփոխումը սենյակից դուրս էր): Մահճակալի ստորոտում պահարանների մի ամբողջ ճակատ:

Փոքր պատուհան

Չնայած ննջասենյակի փոքր պատուհանը, այն սպիտակ լույսի պատճառով լի է լույսով:

Ուղղանկյուն բաղնիք

Գրեթե գլանային, բայց լավ լուծված: DUE Architecture & Design– ը դրանք բաժանեց հետևյալ կերպ. Ձախ կողմում, երբ կասեցված զուգարան է մուտք գործում, ներկառուցված բալոն: Պատի վրա `պահեստավորման համար դարակաշարերով աշխատանքային լուծում, հնարավոր է պատերի հաստության շնորհիվ: Դռան դիմաց ՝ լվացարանը: Աջ կողմում `մեծ և հարմարավետ աշխատանքային ցնցուղ:

Աշխատանքային ցնցուղ

Աշխատանքի Երկրային երանգի միկրոչեմենտային ծածկույթը շարունակվում է պատերին, մինչև լվացարանի առջևը: Լոգարանի չափսերի պատճառով անհրաժեշտ չէր էկրան տեղադրել, քանի որ ծորակը գտնվում է տարածքի ներքևի մասում:

Ձեղնահարկի կտուր արևի լաունջերով

Այս թաղամասի տները պատասխանում են փոքր բնակարանային սխեմային, ընդհանուր առմամբ բաշխված է ավելի քան երկու հարկերում:

Տեռաս-սոլյարիան, նայելով նավահանգիստին, նկարվել է սպիտակ: Հատակը փոխվել է նաև փայտե հատակի:

Հաշվի առնելով չափերը ՝ շուրջ 40 քմ տարածք, ստեղծվել է երկու տարածք ՝ ճաշասենյակ և հյուրասենյակ, մի քանի արևային լողարաններով և հովանոցով:

Ձեղնահարկի կտուր

Տեռասի ճաշասենյակի անկյունն ունի փայտե սեղան և աթոռների տիպի տնօրեն `փայտից և սև գործվածքից:

Սա էր այս տունը

Բնակարանն արմատապես փոփոխության ենթարկվեց: Փոխակերպումը բնակարանը վերածել է ֆունկցիոնալ, հարմարավետ և դիզայնի տարածքի: Ստուգեք, թե ինչպես էր դա:

Բարեփոխումից առաջ

Բնակելի տարածքը մինչև բարեփոխումը:

Պատշգամբը մինչև բարեփոխումը

Որտեղ հիմա պատշգամբը բացվում է ճաշասենյակի մոտ, նախկինում գրապահարան կար:

Ննջասենյակ նախկինում

Սա ննջասենյակի կողմն է, նախքան DUE Architecture & Design- ը տունը փոխակերպի:

Հնացած բաղնիք

Ոչ մի հմայքը և շատ հնացած:

Կտուր

Սառը և անդեմ, այն չի հրավիրել օգտագործման: Վերակառուցումից առաջ սա ձեղնահարկի կտուր էր: