Այլ

32 մ 2 բնակարան ամբողջությամբ շահագործված է

32 մ 2 բնակարան ամբողջությամբ շահագործված է

Չինական հասարակությունը փոխվում է: Նույն տանիքի տակ ապրող միևնույն ընտանիքի մի քանի սերունդների հայեցակարգը հետ է մնում, և երիտասարդները սկսում են ինքնուրույն դառնալ իրենց ծնողների առջև ՝ բախվելով նրանց կարիքներին բավարարող բնակարան չգտնելու խնդրին: Դա այն էր, ինչ պատահեց այն զույգի հետ, որը Հոնկոնգում բնակարան էր գնել 32 քմ մակերեսով, որը նախատեսված էր ընտանիքի համար և բաժանվեց մի քանի սենյակների:

JAAK- ի ուսումնասիրությունը օգնեց նրան և որոշեց դիմակայել այն բարեփոխմանը, որը կհասնի իր երազանքների տանը: Առաջին քայլը բոլոր միջնապատերը պոկելն էր ՝ թողնելով երկնաքարային տարածքը: Այնուհետև նրանք անցան մի քանի փայտե կահույք, քանի որ առանձնացնում էին տարբեր սենյակները և ծառայում էին որպես սեղան, պահարաններ, դարակներ, հեռուստատեսության կահույք և տեխնիկա թաքցնելու տեղ:

Ամբողջ հատակին նրանք օգտագործում էին նույն փայտը, որպեսզի վերջնական արտադրանքը հնարավորինս մաքուր լիներ, իսկ տարածքը տեսողականորեն ավելի լայն: Նրանք ստեղծեցին միջանցք `հնարավորություն ընձեռելով հնարավորություն ընձեռել ննջասենյակ մուտքի հնարավորություն ինգավա, արտաքին տարածքը, որը նման է այն սալիկներին, որոնք կարելի է տեսնել ճապոնական ավանդական շինություններում, և որը ծառայում է բարձրացնել լույսը և որպես հանգստավայր ՝ շնորհիվ պատուհանների լայն խոռոչների, որոնք կարող են օգտագործվել որպես նստարաններ: Արդյունքը: Փոքր, բայց շատ ֆունկցիոնալ միջավայր, հարմարեցված իր տերերի կարիքներին և նրանց բյուջեին:

www.jaak.co

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ ներքևում երկու և ավելի բնակարաններ

Հոնկոնգում գտնվող այս 32 մ 2 բնակարանը բաժանված էր մի քանի սենյակների ՝ դարձնելով այն կլաստրոֆոբիկ: JAAK ստուդիան քանդեց իր ինտերիերը `բացելու տարածությունները և զրոյից սկսելու համար:

Պատվերով

JAAK ստուդիան նախագծել է մի քանի փայտե կահույք ՝ սենյակները առանձնացնելու և զույգի կարիքները բավարարելու համար:

Կիրառական տղաներ

Պահարանների այս ճակատում վերապահվել է մի տարածք, որը ծառայում է որպես գրասեղան և տեսողականորեն հաղորդակցվում է սենյակի հետ: Անհրաժեշտության դեպքում վարագույրը թույլ է տալիս մտերմություն ունենալ երկու տարածքների հետ:

Մեծ հզորություն

Միջնապատերի փոխարեն նրանք տեղադրեցին կաբինետներ ՝ հատակին տալով մեծ պահեստային տարածք:

Նրանք փայտ ունեն

Նրանք օգտագործեցին նույն փայտը ամբողջ բնակարանում, որպեսզի արդյունքը շատ մաքուր և տեսողականորեն ընդլայնվի: Փայտե այս ճակատը պարունակում է երկու պահարան և անակնկալ ...

Թաքնված բաղնիք

Դուռը, որը հնարավորություն է տալիս մուտք ունենալ լոգարան, քողարկված է:

Իմացեք, թե ինչպես օգտվել

Լոգարանը, փոքր չափսերով, ամբողջովին օգտվել է:

Ամեն ինչ տեղավորվում է

Պահարանների վերին մասը օգտագործվել է տուփեր տեղադրելու համար:

Քիչ բան անեք

Բարեփոխումների համար տեր զույգը խիստ բյուջե ուներ: Փայտե կաբինետները լավ ռեսուրս էին նրան հարմարեցնելու համար:

Մինիմալիստական ​​խոհանոց

Խոհանոցը խոհանոցում է և ունի U ձևավորված առանձնասենյակ և այս ճակատը:

Մտնեք լավ ոտքով

Բնակարանի տեսակետը մուտքից:

Բոլորը կապված են

Հետին պլանում, խոհանոցում և, առաջին պլանում, ճաշասենյակի տարածքը:

Նվազագույն արվեստ

Արվեստը հանձնվեց գրաֆիկական դիզայնի ստուդիային, որը ստեղծեց մի շարք նկարներ, որոնք ներշնչվել են չորս ֆիլմերից. Ապոլոն 13, Կապվեք, Միջաստղային և 2001` տիեզերական ոդիսական.

Հյուրասենյակ

Լաունջի տարածքը գտնվում է ճաշասենյակի դիմաց:

Վերանայված ավանդույթ

Դիզայներները ցանկանում էին միջանցք ստեղծել միջով ինգավա Japaneseապոնացին այս պահարաններով, որն իր հերթին բաժանում է ննջասենյակը տան մնացած մասերից:

Ընթերցանության անկյուն

Պատուհանների բացվածքները այնքան խորն էին, որ կարող էին օգտագործվել որպես նստարաններ:

Ներքին պատուհանը

Ննջասենյակից խոհանոցի տեսքը: Մահճակալը պատրաստված էր, որպեսզի դրա տակ պահեստային տարածք տեղադրվի:

Նախկինում

Բարեփոխումից առաջ 32 մ 2 հարկանի հատակագիծը ՝ բաժանված խոհանոցի, հյուրասենյակի, բաղնիքի և երկու ննջասենյակի:

Հետո

Բարեփոխումից հետո բնակարանը: Դուք կարող եք տեսնել, թե ինչպես են հեռացվել միջնապատերի պատերը և պատվերով պատրաստված պահարանները ՝ յուրաքանչյուր գործառույթով: