Հուշումներ

Միջերկրածովյան ներկայիս հարկ

Միջերկրածովյան ներկայիս հարկ

Մինչ Վալենսիայի Էնանշան քաղաքում այս բնակարանի բարենորոգումը, նրա 89 քմ մակերեսը կարծես շատ ավելի քիչ էր: Որոշ տարածքներ, ինչպիսիք են դահլիճը և ներքին պատկերասրահը, անցնում էին միայն կամ չէին օգտագործվում: Մինչև մի քանի երիտասարդ ճարտարապետներ ստանձնեցին նրա հետ և որոշեցին դաշնակից լինել Negrosobreazul- ի և Globo Estudio- ի ուսումնասիրություններին `վերջ տալու այս իրավիճակին: Քանի որ այն կառուցվել է գրեթե մեկ դար առաջ, կատարվել են քիչ բարեփոխումներ, որոնք արվել են հանուն ինչի համար կտրել են հանուն դրա, պոկել բոլոր միջնապատերը, թարմացնել բոլոր հարմարությունները և շատ ավելի նոր գծեր նկարել այսօրվա կյանքին: . Այս արմատական ​​փոփոխության նպատակն էր նվազեցնել շրջանառության տարածքները առավելագույնը, կենտրոնացնել ցերեկային տարածքը և առավելագույնը օգտագործել առկա բնական լույսը: Դրանք իրականություն դարձնելու համար նրանք միասին դնում են հյուրասենյակը, ճաշասենյակը և խոհանոցը նույն տարածքում, որտեղից ծնվել է ննջասենյակը `բաղնիքով, ուսումնական տարածք և զուգարան:

Նրանք ընտրեցին միջերկրածովյան ոճը բնակարանաշինության համար ՝ օգտագործելով շատ փայտ և չեզոք և տաք երանգներ: Կահույքից շատերը պատրաստված էին տարածքից օգտվելու համար և զուգորդվում էին Սեդրեում, Իկեայում, Էլ Քորթ Ինգլեսում հայտնաբերված այլ կտորների հետ: H&M տուն, Zara Home: Քենեյը և Հաբիթաթը: Բարեփոխումների ընթացքում նրանք ստիպված էին զոհաբերել բնօրինակը հիդրավլիկ հատակները, քանի որ դրանք գտնվում էին շատ վատ վիճակի պահպանման մեջ, բայց նրանք ցանկանում էին այդ արդյունքի մեջ մտապահել, հիմք ընդունելով նրանց, որոնք կարող էին խնայել և այժմ նայում են սենյակում: Այս նախագծին հաջողվել է հաշտեցնել անցյալի և ներկայի, ֆունկցիոնալության և գեղեցկության հետ:

www.negrosobreazul.com
www.globoestudio.es
Լուսանկարչություն ՝ Դավիթ Զարզոսո www.davidzarzoso.com

Գովազդ - Ընթերցանությունը շարունակեք ներկայիս Միջերկրական ծովի տակ

Վալենսիայի այս հարյուրամյակի հատակն ապրում է իր երկրորդ երիտասարդությունը ՝ շնորհիվ Նեգրոոբոբազուլ և Գլոբո Էստուդիոն ուսումնասիրությունների:

Ամեն ինչ օգտվում է

Նախկինում առանց որևէ այլ օգտագործման վերացան անցուղիները: մեծացնել մյուս սենյակները:

Անցյալ ներկան

Վերանորոգման ընթացքում սկզբնական հիդրավլիկ հատակները չեն կարողացել փրկել, բայց նրանց հարգանքի տուրք են մատուցվել `տեղադրելով և կախելով դրանց սալիկների մի մասը:

Լաունջ

Սենյակները միավորվել էին մեծ լույսով մեծ տարածք ստեղծելու համար:

Dաշասենյակ և խոհանոց

Սպիտակ և փայտը միավորում են տարածքները:

Լավ օգտվելով

Նրանք նախագծել են շատ հարմարեցված կահույք ՝ տարածքները առավելագույն օգտագործելու և դրա բնակիչների կարիքները բավարարելու համար:

Մինիմալիստական ​​խոհանոց

Սպիտակն անվիճելի գլխավոր հերոսն է:

Ներս մտեք և քնի՛ր

Աշասենյակի կողքին գտնվում է վարպետ ննջասենյակը:

Ըստ մասերի

Մեկ այլ գույնի ներկված տախտակ `որպես ականջակալ:

Պատվերով պահարաններ

Լոգարանի սենյակների անցուղում տեղադրվել է ներկառուցված պահարան:

Լոգարան Կիրառական տղաներ

Երկրորդ ննջասենյակի ուսումնասիրության տարածքը:

Զուգարան

Կախովի կահույքը, մեծ հայելին և սպիտակը տեսողականորեն ընդլայնում են տարածքը:

Ներքին գիշեր

Հյուրասենյակի տեսքը խոհանոցից, առաջին պլանում:

Բոլորը հանգիստ են Բնակարան