Մեկնաբանություններ

Լույս ձեռք բերելու համար վերանորոգված բնակարան

Լույս ձեռք բերելու համար վերանորոգված բնակարան

Գտնվում է 50-ականների մի շենքում, որը գտնվում է Plaza de Francesc Masià- ի հարևանությամբ Բարսելոնա, այս տունը նախագծված է Desարտարապետ Դեսիրե Գարսիա Պարեդեսի կողմից ՝ «Սիրյե» ստուդիայից: Հատուկ կարգադրություն, քանի որ այդ ժամանակ տերերը բնակվում էին Իտալիայում, և նախագծի և շինարարության ողջ ընթացքում հաղորդակցությունն ամբողջությամբ իրականացվում էր հեռախոսով: Սա չխանգարեց, որ ճարտարապետը դիզայնի մեջ հավաքի ցանկությունները և հիմնական կետերը, որպեսզի այս զույգը լիովին թեթև զգա իրենց նոր տանը:

Առաջին այցից հետո տան բոլոր տեսարժան վայրերը պարզ էին, ինչպես նաև որոշ անհարմարություններ, որոնք նախագիծը պետք է լուծեր: Այն լայն էր, ուներ մեծ պատուհաններով պատկերասրահ, և սենյակները միացված էին երկար միջանցքով: Շինության կառուցվածքը պարունակում էր բեռնվածքի պատ, որը հատակը երկու գոտի էր բաժանում, ճակատին կից մեկը ավելի պայծառ էր, սակայն պատի հետևում գտնվողը ինչ-որ չափով մութ էր: Բոլոր սենյակներին հասնելու համար դուք պետք է ստանաք բնական լույս: Carmarefor- ի թիմը սկսեց քանդել միջնապատերը:

Առաջին քայլը սենյակի ընդարձակումն էր, հարակից սենյակը վերացնելը և բեռնվածքի պատին կցորդ պատրաստելը `բաժանման մեջ բացը բացելու համար, որը բաժանում էր դիստրիբյուտորի նոր ընդհանուր տարածքը: Բացի այդ, խոհանոցը տարվել է տան մուտքի մոտ, ինտեգրվելով դահլիճի մի մասը, իսկ միջանցքի հետ հաղորդակցվող պատերի մեջ `լույսը ավելի քիչ նպաստող տարածքը, բացվածքները բացվել են ապակյա թաղամասերով: Այսպիսով, հնարավոր եղավ բարձրացնել տեսողական խորությունը և ամպլիտուդի զգացումը:

Նոր բաշխումն ավարտելուց հետո տունը կազմակերպվում է ընդարձակ հյուրասենյակում `մի քանի միջավայրերով` հյուրասենյակ, ճաշասենյակ, ընթերցասրահ և աշխատանքային տարածք; խոհանոցը, երեք ննջասենյակ և երկու սանհանգույց, որոնցից մեկը ՝ ինտեգրված վարպետի ննջասենյակում: Տան հատակը ծածկելու համար այն խաղարկվեց ընկուզենի հատակների և հիդրավլիկ խճանկարի դեկորատիվ համադրությամբ: Հյուրասենյակի պատը ներկված էր շատ փափուկ կանաչ տոնով, իսկ տան մնացած մասի համար ընտրվեցին չեզոք երանգներ, որոնք հիանալի կերպով համատեղում են հետագայում ընտրված կահույքի և գործվածքների հետ:

Sirëe ստուդիան ստանձնեց նաև ինտերիերի ձևավորում: Մենք ընտրեցինք ընթացիկ և ջերմ ոճ, որում փայտի գերակշռությունն անհրաժեշտ է: Ժամանակակից կտորները զուգորդվում էին ռետրո հպումներով և սովորական ձևավորված կահույքով, լաքապատ հյուսվածքներով և կաղնու փայտով, որոնք, բացի տունը որակյալ հարդարումներից ապահովելով, օպտիմիզացնում են պահեստային տարածքները:

Բարեփոխումների բանալիներ

Հյուրասենյակը երկարաձգվեց `ընդգրկելով հարակից սենյակը և պատկերասրահը: Բացի այդ, փոփոխվել է մուտքի դռների գտնվելու վայրը:

Խոհանոցը տարածություն ստացավ ՝ դահլիճը մի քանի մետր իջեցնելով: Այս երկու տարածությունների միջև կապը լուծվեց ապակե միջնապատերով, որոնք թույլ են տալիս լույսի անցում կատարել և առաջարկել ավելի ընդարձակ զգացողություն:

Բնօրինակ հատակը ամբողջ տան մեջ փոխարինվեց ընկուզենի հատակով, բացառությամբ խոհանոցի, լոգարանի և հին պատկերասրահի, որտեղ դրված էր հիդրավլիկ սալիկ:

Տեղադրվել է ստորգետնյա ջեռուցում և տնային ավտոմատացման համակարգ, որը հեշտացնում է առօրյա կյանքը:

Վերականգնվեցին էլեկտրական և սանտեխնիկական կայանքները, ինչպես նաև լոգասենյակները:

Գովազդ - Շարունակեք կարդալ ներքևում ըստ մասերի

Տարբեր գույներ և նյութեր նպաստում են պատկերասրահի սրահի սահմանազատմանը: Առաջինում պատերը ներկված էին անանուխ կանաչ տոնով, իսկ հատակը ծածկված էր ընկուզենի հատակով:

Երկրորդում ընտրվեց սպիտակ և հիդրավլիկ սալիկ: Գրասոլերի կողմից բազմոց: Բարձեր և սպիտակ աթոռ ՝ Կադոյից: Վերմակ ՝ Կատալինա Հաուսի կողմից: B&B գորգ: Սեղան և կողային սեղան ՝ Merc & Cia- ի կողմից: Մանրաթելային զամբյուղ.

Տեռաս ինտեգրված հյուրասենյակում

Եթե ​​ունեք մի կտուր, որը դուք չեք օգտագործում, մի մտածեք դրա մասին. Ինտեգրեք այն հյուրասենյակում և ձևավորեք ռելիեֆի ձևավորում, որը թույլ է տալիս ստեղծել տարբերակված միջավայրեր: Ընտրեք բաց գույնի վարագույրներ և հոգ տանել, որ կահույքը չի խոչընդոտում լույսի անվճար անցմանը:

Բնական բույսեր

Զարդարեք սուրճի սեղանը բնական բույսերով: Ընտրեք երկու կամ երեք հեշտ խնամքի սորտեր և դրանք տեղադրեք նույն գույնի ամանների մեջ `հնարավորինս հավասարակշռված արդյունքի հասնելու համար: Անոթներ և բույսեր ՝ Բոսսվից:

Հիդրավլիկ և փայտե սալիկ

Ընտրեք ավարտները, որոնք համակարգում են `ներդաշնակորեն կամ որպես հակադարձ կետ, և համոզվեք, որ երկու նյութերի միջև անցումն անթույլատրելի է, երբ շարունակեք քայլերը:

Բնական ձևավորում

Հյուրասենյակում, բավականին ընդարձակ և պայծառ տարածք, ստեղծվեց հանգիստ և հարմարավետ մթնոլորտ ՝ շնորհիվ սպիտակ գույնի
և փայտ: Բացի կենդանի և ճաշասենյակի տարածքից, պատկերասրահից ձեռք բերված մետրերում տեղակայված էր աշխատանքային տարածք և փոքր ընթերցման անկյուն:
Սուրճի սեղան, պահարան և բազկաթոռ Թիթեռ, Merc & Cia- ից: Բույսերը Բոսվից են:

Նույն տողում

Theաշասենյակը, ինչպես մնացած հյուրասենյակը, չնայած զարդարված էր փայտե կահույքով
Տեղադրվել են արդյունաբերական ոճով առաստաղի լամպեր, որոնք կոտրում են միապաղաղությունը և տարբերակում են շրջակա միջավայրը: Աշխատանքային տարածքի համար այն նախագծվել է
սովորական դարակաշար ՝ կաղնու մեջ, որը միավորում է գրասեղանը:

Լավ սահմանված սեղան

Եթե ​​սփռոցը և սպասքը պարզ գույներով են, հավասար կամ նման երանգներով, տեղադրեք այն անհատին, որը հակադրվում է և ընտրեք անձեռոցիկներ, որոնք անիմեացնում են հավաքածուն: Սփռոց, Filocolore- ից: Սպասք, շատ-շատ: Անձեռոցիկի և անձեռոցիկի օղակ ՝ Կարևորի համար: Անհատ, Կադոյից:

Նրբությունների հարստություն

Բարեփոխումներում պահպանվել են բնօրինակ տարրեր, ինչպիսիք են ձուլվածքները և քիվերը, որոնք ներկված են սպիտակներով `պատերի գույնի հետ դինամիկ հակադրություն ստեղծելու համար:

Աթոռներ ՝ Սիայից: Առաստաղի լամպեր ՝ Maisons du Monde- ի կողմից: Պատի նկարը Merc & Cia- ից է, իսկ կահույքի աջակցությամբ `Cado- ից:

Լավ մտածված

Հյուրասենյակի նոր մուտքը նախատեսված էր խորության և թեթևության ավելի մեծ զգացում ստանալու համար:

Ապակե միջնապատեր

Խոհանոցն ընդարձակվեց `դահլիճի մի մասը ավելացնելով: Պատերը, միջին բարձրության պատերը, վերևում էին ապակյա պարիսպներով, սև պրոֆիլներով, որոնք թույլ են տալիս բնական լույսը ժամանել և ինտեգրվել այն բնակելի տարածքի մեջ:

Բնական լույս

Բացի այդ, այս լուծումը թույլ է տալիս պատկերասրահի պատուհանի բնական լույսը հասնել խոհանոց, որը գտնվում է ճիշտ հակառակ կողմում: Դա անելու համար բացվեց բացը բաժիններում, որոնք այս սենյակը առանձնացնում են դահլիճից և ապակեպատված էին:

Խմբավորվում են առջևում

Խոհանոցում կահույքը համակցված էր երկու տարբեր ավարտի: Վերին կաբինետներն ընտրվում էին սպիտակ, ճիշտ այնպես, ինչպես աշխատատեղը և աշխատանքային ճակատը, իսկ ստորինները ՝ մուգ, գրեթե սև տոնով: Հարդարման ներկայիս գեղագիտությունը հակասում է հիդրավլիկ սալիկի ավանդական ոճին:

Խոհանոցը, որը նախագծվել է ճարտարապետության Sirëe ստուդիայի կողմից: Բույսերով ծաղկամաններ, շատ շատ:

Տեսարաններով

Վարպետ ննջասենյակում կա ինտեգրված բաղնիք և մուտք դեպի փոքր կտուր: Մահճակալը հենվում է գլխիկին պատից պատին մինչև կես բարձրություն, ինչը թույլ է տալիս օգտագործել վերին մասը նկարներ և այլ զարդանախներ տեղադրելու համար:

Ականջակալը նախագծեց Sirëe- ն: Սեղանի լամպ,
Իկեայից: Դրվագի ծածկոց ՝ Ֆիլոկոլորով: Մրգեր և բարձիկներ ՝ Կադոյից: Նկարները ՝ Փոքր տնից:

Սեղան և աթոռներ

Փոքր կտուր տեսողականորեն ընդլայնելու համար տեղադրեք միայն անհրաժեշտ կահույքը `ոչ ավելին, և ընտրեք բույսեր` ստացված լույսի քանակի հիման վրա:

Սեղան և աթոռները ՝ Թեոդորայից: Բարձ ՝ Կադոյից: Զամբյուղ և բույս ​​՝ Բոսվի

Wերմ հպում

Լոգարանում ջերմ հպումը փայտի վրա է, որը առկա է տախտակի վրա, որը հիմք է հանդիսանում լվացարանին, ինչպես նաև տարբեր դարակաշարերին:

Մետրոյի տիպի սալիկներ

Ամբողջ տարածքը ծածկված էր մետրոյի սալիկներով և հիդրավլիկ սալիկներով:

Փայտե ռեպիզա

Լոգարանի փայտե ծածկով լոգարանը տեղադրեք զուգարանները տեղադրելու համար: Մի մոռացեք պաշտպանվել խոնավության դեմ պայքարի միջոցով:

Սրբիչ, Filocolore- ից: Օճառ ՝ Մերակիից:

Բաժանվեց գոտիների

Ընդարձակ լոգարանը թույլ տվեց տեղադրել լոգարան և ցնցուղ սկավառակ: Վերջինս գտնվում էր ներքևում, պատուհանի կողքին և փակվում էր ապակե դռան և ֆիքսված տերևով:

Բնակարանային պլան

Տնային բաշխման պլան: